maanantai 1. huhtikuuta 2024

2024 huhtikuu klubi-ilta

Olipa mukava klubi-ilta eilen. Paikalla oli kuusi Sieppoa ja keskustelu soljui aiheesta toiseen. Toki pääasiana oli viski, kuten asiaan kuuluikin. 

Aloitin iltani nauttimalla Highland Park Highland Park 10yo 40% Viking Scars. Tämä viski ei aivan yllä aikaisempien HP viskien tasolle, mutta oikein hyvä "aloitus" viski. Tästä löytyy hieman savuisuutta, hunajan makeutta, vaniljaa sekä pippurisuutta. Lyhyehkö jälkimaku.

Seuraavana vuorossa Kilchoman PX Sherry cask matured 50%. Tämä makean savuinen tisle sopii minun makuuni, jälkimaku kestää ja muuntuu mielenkiintoisesti.

Viimeisenä Glenfarclas 105 Suomi pullote 60%. Tähän olikin mukava päättää tämä ilta. Itselläni ei tisleen alkoholipitoisuus nouse liian voimakkaasti esille. Maku on sitten mahtava ja täyteläinen, oikean ilotulitus suussa. Ostaisinko pullon, kyllä mutta Alko on tämänkin noteerannut 225€ arvoiseksi. Joten sen puoleen saa jäädä minulta sinne hyllylle.

Illan keskusteluissa nousi myös hyviä ajatuksia toteutettavaksi tälle vuodelle. Seuraava tapahtuma meillä onkin 27.4 perinteinen kota tasting, mistä itse valitettavasti joudun jäämään pois tänäkin vuonna. 

Kiitos illasta osallistujille.

Kimmo




 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti