lauantai 9. maaliskuuta 2024

2024 Vuosikokous

 

Vuosikokous pidettiin kuuden siepon voimin. Normaalisti kokous on pidetty helmikuun puolella, mutta nyt oli haastavaa löytää ajankohta, joka sopisi meidän aktiivisille jäsenille. Meillä on 26 jäsentä listoilla, näistä aktiivisesti osallistuu klubin toimintaan vajaa 10 sieppoa. Klubin WhatsApp ryhmässä meitä on 14 jäsentä ja siellä ilmoittelu tapahtumista on aktiivisinta. Jos olet klubin hiljaisia jäseniä ja haluat ryhmään, niin pistä viestiä viskisieppoklubi(at)gmail.com.

Olin hyvissä ajoin ravintola Domissa ja sieltä löytyi lasiin Ardbegin viime vuonna lanseerama Anthology sarjan ensimmäinen pullote Ardbeg Anthology 13 years - The Harpy's tale. Tässä sarjassa tulee Ardbegilta eri tynnyreissä viimeisteltyjä viskejä, tynnyreissä mitä tämä tislaamo ei ole aikaisemmin käyttänyt. Tämä 13 vuotias on kypsynyt Bourbon ja Sauternes tynnyreissä. Maku on kyllä selkeästi erilainen kuin mitä olen Ardbegissa tottunut, mutta hyvin mielyttävä. Mausta löytyy nahkaa, turvetta, jodia, eukalyptusta ollen yllättävän makea. Jälkimaku on viipyilevä ja tuo vielä uusia makuja tullessaan. Tuon voisi ostaa kotihyllyyn, mutta Alkon hinta 174€ on aikamoinen hidaste.

Itse kokouksessa oli hyvää keskustelua Klubista ja sen tulevaisuudesta. Tänä vuonna järjestetään perinteiset tapahtumat,

- 16.3 St Patrick's day

- 27.4 Kota tasting

- 20.7 Alamaan kisat

- 27.12 Pikkujoulut

Toki muitakin tapahtumia on tulossa.

Klubimestari vaihtui kuin Jukalla tuli 2 vuotta täyteen ja allekirjoittanut on uusi Klubimestari. Muut toimihenkilöt pysyivät samoina.

Kiitos ja kumarrus,

Kimmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti