lauantai 5. syyskuuta 2020

Pertunmaa2020

 

Kyllähän se ryypynkin ottaa vois,

ja jos niinkin ois,

että turmion se tois,

niin voishan sen kokonaankin jättää pois -

jos vois, jos vois, jos vois!

Eino Leino


Olin osallistunut Pertunmaan tapahtumaan viimeksi 2018. Lauantaina 5.9 ajelin kohti Pertunmaata mielessä selkeä kuva mihin pitäisi ajaa. Mutta niinhän se tapahtui, että piti soittaa ja pyytää tarkempia ohjeita.

Mökki missä tämä tapahtuma oli, on hienolla paikalla Peruveden rannalla. Ikkunasta aukeaa mukava suomalainen maisema, ihan siinä sielu lepää. Sää oli vielä siinä vaiheessa kun saavuin melko hyvä. Pilvistä toki ja tuuli jonkin verran.

Meitä oli paikalla viisi Sieppoa, mukaan olisi mahtunut enemmänkin. Askolla oli hieman suurempi versio huojuvasta tornista ja sehän olikin mainiota ajanvietettä tisleiden nauttimisen ohessa.

 

Ensimmäinen tarjottu tisle tarjottiin sokkona. Tiukasti analysoimme, mutta ei sitä suoranaisesti kukaan arvannut, että lasisamme oli kolme leijonan savu viskiä. Sekoiteviskiksi kyllä tunnistettiin, mutta muuten arvaukset menivät metsään.

Muita uusia tuttavuuksia oli Hatozaki pure malt, Glenglassaugh Octaves Batch2 ja Macmyra Moment.

Paistetut muikut maistuivat, niinkuin muukin pöydän anti ja saunassa, viimeistään Peruvedessä puhdistui kroppa. Saunaviskinä meillä oli Chivas Regal 12yo.

Ilta kului sukkelaan ja yksi toisensa jälkeen hiljentyi yöpuulle. 

 

Kiitos isännille.

Kimmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti