lauantai 11. heinäkuuta 2020

Lowland Games 2020

On lauantai, viikonloppu. Vapaata töistä, no minulla oli päivystys päällä, joten kaipa sitä sitten puolittain oltiin töissä ja puolittain vapaalla. Tartun tukkiin ja nostan sen pystyyn olkapäätäni vastaan. Vettä sataa ja paita on jo märkä. Keskityn suoritukseen ... ja liike lähtee polvistaa lopulta käsien auttamana tukki lähtee liikeradalleen, mutta jää vajaaksi. Ei tule hyväksyttyä suoritusta, äh! Siirryn katoksen alle ja muiden paikalla olijoiden seuraan. Hieman kivistää kun he nauttivat siepposalkun antimista, ja minä kun olen niinkuin töissä.... ei auta, en voi nauttia tuosta ohran jalosta muodosta, mallas viskin lämmittävästä ja niin mainiosta mausta. Mutta ei se oikeasti harmita yhtään, onhan tämä niin mukavaa seuraa ja tulee se hetki minullekin, kun en ole töissä! Kisan jälkeen pöydän ympärillä mukava keskustelun sorina joka hiljenee kun pääsemme kiinni Timon ja Tuiren tekemiin antimiin. Ja sitten jälkiruoka kahville klubin tiloihin. Olipa taas mukava päivä! Voisi kesäisen lauantaipäivän viettää paljon huonomminkin!

Mikkelin viskisieppoklubi järjesti tänä vuonna neljännen kerran Lowland Gamesit. Olimme esittäneet alkuvuodesta haasteen Kuusaan viskiseuralle, jotta olisimme päässeet osoittamaan paremmuudemme naapuriseuralle, mutta eihän Kymenlaaksosta kukaan uskaltanut tullut ;)
Sää oli perinteinen kesäinen suomalainen keli. Taikka tässä tapauksessahan se oli loistava skottilainen keli. Vettä satoi tasaisesti kisojen ajan, mutta eipä tuo kosteus meitä haitannut.

Lajeina meillä oli kiven työntö, lekan heitto, heinäsäkin heitto, "moukarin"heitto ja tukin heitto. Kisat sujuivat mukavasti, loukkaantumisia ei tapahtunut.

Kilpailun voitti tänä vuonna klubin ulkopuolinen Jukka ylivoimaisella tuloksella. Ensi vuodelle tehtiinkin suunnitelma, että voitto tulisi klubilaiselle!

Tällä kelillä olikin helppo lisätä pisara tisleeseen ;)

Kilpailun jälkeen oli mukava lämmitellä Timon ja Tuiren rantasaunassa. Ruuaksi Timo grillasi flat steakia ja maittavan lihan kyytipojaksi oli kunnon perunasalaattia sekä coleslawia.

Ruuan jälkeen sitten siirryttiin MC Naudan klubille nauttimaan illasta, kahvista, seurasta ja viskistä.

Kiitos mukavasta päivästä.
Kimmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti