Tää kutsu on kaikille teille
naurusuisille veljille ja siskoille,
naurusuisille veljille ja siskoille,
Ilman huolenhäivää
tulla juhlimaan syntymäpäivää!
tulla juhlimaan syntymäpäivää!
Kuin saisitte piristysruiskeen
keskellä talvisen lumituiskeen
keskellä talvisen lumituiskeen
Te mainiot veikot
nautinnoille niin kovin heikot,
nautinnoille niin kovin heikot,
kun tarjolle tuodaan haggista
Ja juhlistetaan Burnsia!
Ja juhlistetaan Burnsia!
Jos ystävykset nuo vekkulit
lopulta ottavatkin kekkulit,
lopulta ottavatkin kekkulit,
ehtivät he ensin aromit haistaa
ja makuvivahteet tunnistaa.
ja makuvivahteet tunnistaa.
Jo kuulla voi Sieppojen kuiskeen
kastaneet lie kurkkunsa Uisgeen!
kastaneet lie kurkkunsa Uisgeen!
(Timo 2011)
Tänä
vuonna on kuudes kerta kun Siepot järjestävät päivällisen. Ajankohdaksi
muotoutui 23.1 lauantai. Alustavasti ilmoittautuneita päivälliselle oli
31. Eli tämähän alkaa olla suosittu!
Iloinen
keskustelu päättyi kun klubimestarimme Niko avasi tilaisuuden ja
toivotti kaikki paikalle tulleet tervetulleeksi. Niko kertoi hieman
päivän tarkoituksesta ja klubistamme. Paikalla olikin kaksikymmentäkuusi
asiasta kiinnostunutta. Nikon avauksen jälkeen tuli Kimmon tekemä
kuvaesitys Mikkelin viskisieppoklubista. Ensimmäisenä tisleenä meille
tarjoiltiin Higland Parkin Dark Origins.
Paikalle
oli myös saapunut Suomen Mallaswhiskyseuran pääsihteeri joka vuorostaan
kertoi seuran toiminnasta. Klubimme sai häneltä myöskin
mallaswhiskyseuran standardin ja hieman muutakin hyvää.
Mikkelin klubin puheenjohtaja esitteli meille klubin ja kertoi myös sen historiasta erittäin kiinnostavasti.
Päivällinen
aloitettiin sokerisuolatulla lohella tilliemulsion ja pikkelöidyn
fenkolin kera. Sitten oli vuorossa Worschmack vol. 16 ja punajuurta,
suolakurkkua,
smetanaa. Tämä ruuan seurana oli Springbank Cask Strength 12 Years Old
54,3%. Pääruokana oli ylikypsää possunposkea, paahdettua
palsternakkapyreetä ja tummaa olutkastiketta. Viskinä Benriach Limited 1998 Release (Suomen Mallaswhisky seuran
15-vuotisjuhlapullote) 57,4%. Jälkiruuat aloitti hedelmiä, Kriek-sabayon ja Benriach 12 Year Old Sherry Wood 46%. Toisena jälkiruokana oli kahvi, Petit Fours ja Macallan Rare Cask 43%.
Tänä vuonna ainoastaan Timo oli kunnostautunut ja hän esitti tekemänsä runon illassa.
Ilta menikin nopeasti hyvän ruuan ja antoisan keskustelun merkeissä.
Kiitos kaikille paikalla olijoille mukavasta illasta ja eiköhän me tavata ensi vuonnakin samoissa merkeissä!
Kimmo
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti