Vuosikokous pidettiin 24.2.2025 kuuden Siepon voimin Bar Domin tiloissa. Viskisieppojen menneellä kaudella oli tapahtumia ja hienoja hetkiä, joissa yhdistyi laadukas tisle, hyvä seura ja unohtumattomat kokemukset. Klubi-iltojen lisäksi järjestettiin merkittäviä tapahtumia, joista erityisesti mieleen jäivät Kotatasting 2024 Ketunniemessä huhtikuussa ja Alamaan kisat heinäkuussa.
UISGE2025-tapahtumassa kolmikko Mika, Kimmo ja Timo kävi tutustumassa uutuuksiin ja makumaailmoihin. Kauden aikana Sieppokolehdin rahatilanne pysyi vakaana, mutta Siepposalkku kaipaa täydennystä.
Tuleva kausi lupaa vähintäänkin yhtä paljon jännittäviä hetkiä ja uusia makuelämyksiä. Kauden käynnistää St. Patrick’s -juhla maaliskuussa, jota seuraavat Kotatasting ja Alamaan kisat Ketunniemessä. Kesän jälkeen ohjelmassa on saunailta sekä syksyinen Ruskaa & Viskia -yöreissu. Perinteeksi muodostunut keilailumestaruus ratkaistaan jälleen joulukuussa ennen vuoden päättävää pikkujoulua. Tammikuussa 2026 nostetaan malja Robert Burnsille, ja keväällä odottaa yksi kauden kohokohdista – viskisieppojen Skotlannin matka!
Klubi-iltojen osalta jatketaan tuttuun tapaan parillisten kuukausien ensimmäisenä maanantaina, mutta joustavuutta lisätään, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Toimihenkilöiden osalta päätettiin pitää kokoonpano ennallaan. Kimmo jatkaa klubimestarina, Jukka avustaa varamestarina, ja epävirallisena toiminnanjohtajana jatkaa Niko, joka hoitaa myös Facemaster- ja Nestmaster-pestit. Webmasterin roolissa jatkaa Kimmo, ja Alamaankisamastereina toimivat Timo ja Tuire.
Vapaassa keskustelussa nousi esiin klubin kehittäminen ja teemojen lisääminen iltoihin. Tavoitteena on tehdä tapahtumista entistäkin elämyksellisempiä ja syventää viskiharrastusta monipuolisin sisällöin.
Kokouksen jälkeen pidimme tastingin, jossa Mika oli valinnut kolme Kilchomanin tynnyrivahvuista tislettä: Kilchoman Batch Strength Tour Edition, Cask Strength Sanaig ja Bourbon Barrel Small Batch Turve. Maisteluun liittyivät myös Eetu ja Mikko, joten yhteensä kahdeksan henkeä osallistui kokemukseen.
Kaikki kolme tislettä osoittautuivat erinomaisiksi ja yllättävän pehmeiksi tynnyrivahvuisiksi. Keskustelu kävi vilkkaana tuotteiden eroista ja makumieltymyksistä.
Sanaig vei voiton tämän kattauksen osalta saaden 13 pistettä, kun taas Batch Strength sai 7 ja Bourbon Barrel 4 pistettä. Ilta oli mitä mainioin – oli ilo pitkästä aikaa maistella ja keskustella viskeistä hyvässä seurassa.
Viskisieppojen tulevaisuus näyttää valoisalta – nostakaamme siis lasit ja jatkakaamme kohti uusia seikkailuja! Slàinte!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti